Stretch Qonnect

Om os

Vi er Stretch Qonnect, en moderne Business Intelligence-partner med fokus på at give beslutningstagere adgang til indsigter fra data. Vores gruppe af erfarne eksperter leverer rådgivning og implementeringstjenester til virksomheder og organisationer, der ønsker at vinde med data.

Vores tjenester dækker din virksomhed ved at identificere værdifulde Business Intelligence brugsscenarier, udvikle den rette datadrevne strategi, implementere moderne business intelligence arkitektur og integrationer, designe funktionelle dashboards, træne dine medarbejdere og alt imellem.

Stretch Qonnect er den førende Qlik Solution Provider i Europa og certificeret Qlik Elite Solution Provider. Vi forsyner vores kunder med ekspert Qlik-løsninger produceret af certificerede konsulenter samt sælger vores egen serie af Qlik-produkter, der bruges over hele kloden.

Stretch Qonnect er en del af Stretch Gruppen, der består af i alt 17 virksomheder med flere kontorer i Danmark, Sverige og Norge. Stretch Qonnect har lokationer i Danmark og Sverige, men vi hjælper Qlik-kunder over hele kloden.

 

Stretch Group Contact us

Nysgerrig om at blive en del af Stretch Qonnect teamet?

Vi leder altid efter nysgerrige og dygtige mennesker til at slutte sig til vores teams. Er du god til at arbejde med data og leder du efter en ny mulighed i en virksomhed, hvor du kan udvide dine færdigheder, mens du løser spændende Business Intelligence-projekter? Kontakt os for chancen for at blive medlem af vores danske eller svenske hold!