Stretch Qonnect. Products & Solutions

Datadrevet HR

Datadrevet HR

Analytics har traditionelt ikke været en del af HR-værktøjssættet – alligevel sidder HR profesionelle på et væld af værdifulde data. Med den rigtige personanalyseplatform kan du bedre motivere og styre dine medarbejdere, oprette mere relevante HR-strategier og omdanne den værdi, HR bidrager til din virksomhed.

Ønsker du at forbedre arbejdsstyringsledelsen? Rekruttering? Medarbejderbelønninger? Så er svarene sandsynligvis i dataene.

Stretch Qonnect kan hjælpe dig med at identificere, hvor du skal fokusere din indsats til datadrevet HR og implementere HR-specifikke business intelligence (BI) -løsninger.

Contact us

Data Management

Den datadrevne HR-leder

For længe har datadrevne tilgange været udeladt af HR-værktøjskassen. Fra modernisering af rekrutering til effektivisering af arbejdsstyringsledelse har analytics meget at tilbyde HR-teams.

HR-fagfolk er dog… HR eksperter, ikke business intelligence eksperter. Opbygning af moderne HR-løsninger til understøttelse af en datadrevet tilgang kræver teknisk erfaring for at:

  • Identificere brugsscenarier med høje ROI
  • Finde, udtrække og kombinere data fra flere heterogene kilder som CRM-systemer, ERP-systemer, DW-løsninger osv.
  • Skabe intuitive visualiseringer / dashboards, der gør det nemt at finde de rette indsigter

En god HR-analyseløsning vil forstærke HR-fagfolk . Ikke udskift dem.

Hos Stretch Qonnect har vores business intelligence eksperter mange års erfaring med at hjælpe HR-afdelinger med at komme i gang med og forbedre deres brug af data for at opnå store resultater.

Kontakt os for en gratis introduktionsworkshop for at se, hvordan vi kan forbedre brugen af data i din HR-afdeling.

Kontakt os


3 områder du kan forbedre med en datadreven tilgang til HR

1. Moderniser rekrutering

Analytics-løsninger kan hjælpe dig med at forstå din talentpipeline og dine ansættelsesbehov, så du får de rigtige mennesker i de rigtige roller på det rigtige tidspunkt. Brug data og analyser til at forbedre effektiviteten i rekrutteringsprocessen, nyansættelseskvalitet og mangfoldighed.

2. Optimer din præstationsstyring

Gå ud over traditionelle gennemgangsprocesser med en datadrevet tilgang. Kombiner data fra dit performance management system, LMS og andre kilder til medarbejderdata, og skab et helhedsbillede af ydeevnen. Dette hjælper dig med at være mere proaktiv med at overvåge processer og skabe feedback mellem ledere og medarbejdere.

3. Forbedre styring af workflow

Analytics kan spille en integreret rolle i at hjælpe dig med at styre den moderne arbejdsstyrke. Dataindsigt kan give dig mulighed for at optimere medarbejderuddannelsen, øge bemandingseffektiviteten og forbedre opfølgning og planlægningen.

Kontakt os

Book et møde med en business intelligence ekspert