Data Integration

Dataintegration af Stretch Qonnect

Mere data. Flere kilder. Hurtigere. Med mindre vedligeholdelse.

I jagten på at opnå konkurrencemæssige fordele med dataanalyse tilføjer virksomheder flere og flere nye datakilder, som alle skal levere data hurtigt med minimal manuel interaktion. Dette kan hurtigt blive umuligt uden en holistisk tilgang til dataintegration, hvor Stretch Qonnect kan hjælpe dig.

Mange organisationer falder i fælden med at løse analyser og dataintegrationsudfordringer ad-hoc, hvilket måske sparer tid på det enkelte projekt, men med store omkostninger for organisationen som helhed. Tid og ressourcer spildes på at gentage opgaver til nyt projekt og på at udføre processer manuelt, der let kunne automatiseres.

Stretch Qonnect hjælper dig med at implementere en holistisk tilgang til dataintegration og opbygge en moderne dataintegrationsarkitektur, der sparer dig tid og penge, som du kan bruge på mere produktive bestræbelser.

Vi arbejder med banebrydende teknologier til datastreaming, datavarehusautomatisering, skabelse af datasøer og datakatalogisering for at hjælpe dig med at få succes med dataintegration.

Book et Møde

Moderne Dataintegration

I dagens hårde forretningsklima er realtidsindsigt kritisk. Brugere har brug for robust dataintegration og agile analyseløsninger for at træffe beslutninger hurtigt. I modsætning til traditionel batch-dataflytning og ETL-scripting, som er langsomt, ufleksibelt og arbejdskrævende, arbejder vi med automatiserede dataintegrationsplatforme til oprettelse af datastrømme fra transaktionssystemer.

Flyt data effektivt til applikationer, datavarehuse og datasøer og gør dine data straks tilgængelige via en datakatalog.

Her er nogle af de ting, som Stretch Qonnect kan hjælpe dig med at få succes med:

CDC Streaming

Kom i gang med Change Data Capture (CDC) for øjeblikkeligt at flytte ændringer fra kildesystemer til dit mål. Med moderne CDC-streamingløsninger kan du fuldstændigt automatisere end-to-end-datareplikering, så dataingeniører let kan opsætte og overvåge datastrømme.

Data Warehouse Automation

At lave alt din ETL-kode manuelt kan nemt høre fortiden til med moderne datavarehusautomatisering. Op mod 80% af de manuelle opgaver i forbindelse med oprettelse af et moderne datavarehus kan automatiseres for at reducere tiden og omkostningerne forbundet med opbygning og vedligeholdelse af datavarehuse.

Data Lake Creation

Flyt dine data effektivt til datasøer, og generer automatisk den nødvendige ELT-kode i Apache Spark for at standardisere og kombinere forandringsstrømme i en enkelt analyseklar datasø.

Book et Møde


Kontakt os