Stretch Qonnect. Products & Solutions

Qlik Sense Maj 2021

Qlik Sense Maj 2021 | Vores nye favoritfunktioner

Qlik Sense May 2021 er her, og disse er nogle af vores foretrukne nye funktioner.

Aktive diagram- og gitterdimensioner. Forbedrede muligheder føjet til gitterdimensioner til dine visualiseringer, hvilket hjælper med bedre at identificere diagramplacering og tilknyttede dimensioner på designlærredet. Der er en ny indikator nederst til højre på et objekt, som indeholder disse tilføjede dimensioner og koordinater, når du flytter eller ændrer størrelse på diagramobjekter på dit designlærred.

Nyt og forbedret kombinationsdiagram. Et forbedret kombinationsdiagram er nu tilgængeligt med forbedret funktionalitet, herunder understøttelse af lodret præsentation, referencelinjer baseret på mål og dimensioner og linje- og bjælkestil.

Videoafspiller. Videoafspillervisualiseringen lader dig integrere videoer fra eksterne kilder direkte i Qlik Sense-apps. Denne visualisering understøtter nu YouTube-videoer.

Se alle de nye funktioner nedenfor.

 

 

 


Nye funktioner | Qlik Sense på Windows maj 2021

Udvidede analyser

Insight Advisor Chat-forbedringer

I denne udgivelse har Qlik foretaget adskillige forbedringer af Insight Advisor Chat, herunder forbedrede fortællinger i spørgsmålssvar, en raffineret brugergrænseflade til spørgsmålsanalyse og mere intelligente appvalg, når de besvarer spørgsmål.

Enabling apps for Insight Advisor Chat

Insight Advisor-sogning

Qlik har foretaget flere forbedringer af vores søgebaserede analyse inden for Qlik Sense-apps, herunder:

  • Analyse af ændringer over tid – Insight Advisor genererer nu flere diagrammer for en enkelt analysetype, såsom at reagere med analyse af data mellem to datoperioder gennem en kombination af diagrammer.
  • Natural language generation (NLG) – Visuelle diagrammer genereret af Insight Advisor Search har nu en ny mulighed for at se narrativ indsigt og fortolkninger af dataene.

Creating visualizations with Insight Advisor

Insight Advisor analysis types

Visualiseringer

Videoafspiller

En ny mulighed for at integrere og afspille videoer direkte i Qlik Sense-apps.

Video player

Active diagram og gitterdimensioner

Forbedrede muligheder føjet til gitterdimensioner til dine visualiseringer, hvilket hjælper med bedre at identificere diagramplacering og tilknyttede dimensioner på designlærredet. Der er en ny indikator nederst til højre på et objekt, som indeholder disse tilføjede dimensioner og koordinater, når du flytter eller ændrer størrelsen på diagramobjekter på dit designlærred

Visualizations

Ny og forbedret kombinationsdiagram

Et forbedret kombinationsdiagram er nu tilgængeligt med forbedret funktionalitet, herunder understøttelse af lodret præsentation, referencelinjer baseret på mål og dimensioner og linje- og bjælkestil.

Reference lines

Combo chart

Forbindelse

  • Ny Databricks ODBC Connector
  • Ny Azure Synapse Connector

Connecting to data sources

Mobil

Understøttelse af Microsoft Edge mobilbrowser på iOS og Android.

Windows 10 phone

Platform og administration

Selvbetjeningsopgavestyring

Brugere har nu mulighed for at oprette og redigere opgaver som en del af deres hub-oplevelse for forbedret administration og planlægning.

Managing apps

Forbedret ODAG-ydeevne

ODAG-ydeevnen forbedres ved at øge de maksimale samtidige ODAG-anmodninger fra 10 til 50, hvilket gør det lettere for store brugergrupper at udnytte ODAG i fællesskab.

On-demand apps

Har du brug for hjælp til at opgradere?