Stretch Qonnect. Products & Solutions

Business Intelligence

Business Intelligence af Stretch Qonnect

Hemmeligheden er ude. Datadrevne organisationer overgår langt deres konkurrenter. Der er næppe en sektor eller funktion, der ikke er blevet påvirket af de store forbedringer, der tilbydes ved at bruge organisationens datafundament til at træffe hurtigere og bedre beslutninger, automatisere processer og reducere risici.

Spørgsmålet, som moderne organisationer står over for, er ikke “ Hvorfor forbedre vores brug af data?”. Spørgsmålet er hvordan?

Stretch Qonnect er din personlige partner inden for Business Intelligence. Vi har hjulpet hundredvis af organisationer fra strategi til implementering af moderne Business Intelligence-løsninger. Fra identifikation af værdiskabende brugsscenarier, opbygning af genanvendelige datafundamenter, design af intuitive dashboards og træning af dine brugere – vi har dig dækket.

Ønsker du at opbygge eller forbedre din Business Intelligence-platform? Vores eksperter er klar til at hjælpe.

Book a Meeting

Stretch Qonnect. Products & Solutions

Hvordan kan Stretch Qonnect hjælpe din virksomhed med at blive datadrevet?

Stretch Qonnect er din personlige business intelligence-partner. Vi tilbyder end-to-end konsulent- og implementeringstjenester til dataprojekter af enhver størrelse.

  • Business Intelligence strategi tjenester
  • Løsningsdesign
  • Løsningsimplementering
  • Cloud data architektur design og optimering
  • Datasikkerhed
  • Dataintegration og modelering
  • Optimering af visuel analyse & UI design

For os er intet projekt for stort eller for lille. Vores kunder spænder fra implementering af komplette Business Intelligence platforme til nogle af de største virksomheder i verden til at hjælpe økonomiafdelingen hos en lille lokal leverandør med at digitalisere deres P&L.

Book et Møde

Små skridt til datadrevet beslutningstagning

Vores tilgang til at levere Business Intelligence-projekter prioriterer altid forretningsværdi. For os betyder dette en tilgang med små skridt.

Forretningsværdi skabes først, når løsningen lanceres og bruges. Den klassiske model, hvor it-afdelinger forsøger at levere al funktionalitet i en iteration, er død. Det er for dyrt at udvikle unødvendig og / eller dårlig funktionalitet med defekte designs, der skaber omkostninger i de kommende år. Udfordringen er, at designbeslutningerne i den klassiske model tages for tidligt, når du endnu ikke skal forstå, hvilken funktionalitet der giver mest værdi.

Små forbedringer kan have stor indflydelse. Hos Stretch Qonnect mener vi, at hvis vi forkorter tiden til produktion, øger vi forretningsværdien. Når vi når frem til produktion, er der lige så vigtigt arbejde med at forfine, justere, fjerne og tilføje funktionalitet, hvilket øger den producerede forretningsværdi. En lille ændring kan have stor indflydelse under en livscyklus.

En kombination af mange små trin over en systems livscyklus kan give en stærk effekt på forretningsværdien og dermed en virksomheds konkurrenceevne.

Hos Stretch Qonnect bruger vi en forretningsværdiorienteret iterativ proces til vores projekter.

Book et Møde

Kontakt os