Data Management

Data Management af Stretch Qonnect

Gør data lette at finde, forstå og bruge med moderne datahåndtering.

Vi elsker data. Og mere data er bedre, da det giver os mulighed for at bruge data i flere områder af vores beslutningstagning og med højere præcision. Men når datamængderne stiger, øges kravene til god datastyring for at omdanne disse data til forretningsværdi. Datastyring er kunsten at gøre data nemme at finde, forstå og bruge uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Når datahåndtering fungerer godt, betyder det mindre tid brugt på at finde data, mindre tid på at prøve at forstå det, mindre tid på at udføre de samme ETL-processer, som din kollega allerede har gjort en gang, færre diskussioner om, hvilken version af sandheden der er korrekt, og mindre sikkerhedsbrud. Det betyder meget mere tid til at analysere og bruge data for at gøre en forskel.

Stretch Qonnect kan hjælpe dig med at få succes med datahåndtering.

Book et Møde

Modern Data Management

Stretch Qonnect kan hjælpe dig med at opbygge et sikkert opbevaringssted af alt den data din virksomhed har brug for. Vi giver dine dataforbrugere et enkelt sted at finde, forstå og bruge data fra enhver underliggende datakilde.

Vores mål er at hjælpe dig med at skabe én forenklet visning af alle dine data. Shopping efter data skal være lige så nemt som at shoppe på ethvert moderne websted, uanset datakilden.

Metadata er centralt for vores tilgang til moderne datahåndtering. Metadata bruges til at strukturere, dokumentere, sikre og administrere dataindsamlin. Dette sikrer, at du kan skabe en velstyret datamarkedsplads.

Når vi er færdige, får dataforbrugere på tværs af din organisation on-demand adgang til forretningsklare data gennem en datamarkedsplads, som er et integreret, sikkert virksomhedsdatakatalog.

Data On-Demand

Med vores datakatalogløsninger er analyseklare data tilgængelige efter behov, så dataanalytikere, downstream-applikationer, algoritmer eller dine andre dataforbrugere kan finde og begynde at bruge nye data på få minutter, ikke måneder.

Genbrug og samarbejd

Ved at bevare og katalogisere nye datasæt og dataforberedelsesflows. Efterhånden som de genereres, giver vi dine brugere mulighed for at genbruge og bygge videre på tidligere oprettede aktiver på markedet. Større genbrug sænker omkostningerne til dataforberedelse og fremskynder leveringen af ​​nye data til dine dataforbrugere.

Enterprise-Grade
Vores tilgang letter brugen af ​​metadata til at fange, håndhæve og overvåge datapolitikker og -brug fra det tidspunkt, data kommer ind på din markedsplads.

 

Book et møde


Kontakt os