Stretch Qonnect. Products & Solutions

Analytics i Salesforce

Analytics i Salesforce

Vi hjælper dig med at tage kompleksiteten ud af dine CRM-analyser og levere hidtil uset indsigt til alle dine data direkte i Salesforce.

Vores integrerede business intelligence-løsning giver dig mulighed for at bringe al din data problemfrit til Salesforce uden faktisk at flytte dataene til Salesforce-skyen. Kombiner data fra alle dine relevante datakilder som ERP-systemer, Google Analytics, datavarehuse eller hvor dine data er, og bring dem til Salesforce.

Vores løsninger integreres med din eksisterende opsætning af bruger- og datasikkerhed og tilpasser sig dynamisk til brugerrettigheder og valg.

Kontakt os

Stretch Qonnect. Products & Solutions

Datadrevet salg

Effektive salgs- og markedsføringsprocesser kræver realtidsindsigt i kunder, købsadfærd, produktmix, salgspræstation og tendenser. At vide hvilke kanaler, sælgere, kunder og produkter der klarer sig godt – og hvilke ikke – giver enorme konkurrencemæssige fordele. Gør tilgængelig de skjulte indsigter og udnyt jeres data til det fuldt ud.

Vores løsning kan give dig en komplet 365-visning af din pipeline, territorium, vind / tab, muligheder og konkurrence.

Typiske brugsscenarier

  • Forbedrer din kundesegmentering
  • Opdag kryds-salgs og op-salgs muligheder
  • Forbedre forberedelse og effektiviteten af kundeinteraktioner
  • Få bedre indsigt i din pipeline
  • Optimer prisforhandlinger
  • Integrer salgsdata med interne systemer (ERP, DW, Google Analytics osv.)

Kontakt os

Alt din data ved dine fingerspidser

Vi arbejder med den førende dataplatform, Qlik Sense, som giver dig mulighed for at udtrække data fra enhver kilde, normalisere dem, så de passer til din forretningslogik, og skabe flotte analysedashboards. Med Qlik Sense kan alle dashboards tilpasse sig enhver skærmstørrelse og indlejres problemfrit i Salesforce.

En sikker og problemfri brugeroplevelse.

Efter indlejring kan vi integrere med Salesforce-variabler og skabe dynamisk fokus samt integrere med din eksisterende autorisationsarkitektur. For eksempel, kan du få hele transaktionshistorikken for alle dine kunder og produkter tilgængelige i et enkelt dashboard. Når en medarbejder åbner Salesforce og ser på jeres dashboards vil de udelukkende se de data, de har tilladelse til at se. Og når man vælger en bestemt kunde, tilpasser dashboardet sig automatisk til det valg og viser kun de relevante data for den pågældende kunde.

Data på det rette sted

Løsningen kan integreres overalt i Salesforce, hvorend du har brug for datadrevne beslutninger. Indlejrer analysedashboards på kundesider, kampagner, opportunities eller hvor end på Salesforce-platformen, du ønsker.

Kontakt os

Kontakt os