Stretch Qonnect. Products & Solutions

Stretch booster Qlik

Stretch Qonnect, del af Qliks ambassadør program

Det er med stor stolthed, at vi kan meddele, at Michael Faursby Ahlers, Lead Consultant, Head of Product Development og Partner hos Stretch Qonnect er blevet anerkendt og udnævnt til “Qlik Ambassador 2021”. Michael er blandt en meget lille gruppe globalt og den eneste danske person, der er blevet anerkendt i årets udgave af programmet.

“Qlik Partner Ambassador Program, which is focused on recognizing exceptional Qlik technologists from the Qlik Partner ecosystem. These individuals foster strong public advocacy for our company, support Qlik in driving exceptional outcomes from data with our solutions, and broadly share our impact with others.”
– Qlik

Michael spiller en central rolle i at realisere kundeidéer, bringe dem fra koncept til implementering i produktionen. Som leder af vores udviklingsteamet og hovedarkitekt har Michael leveret en række Qlik-produkter fra Stretch Qonnect, der alle er drevet af vores kunders ideer og behov. Stretch Qonnect-produkterne sælges og bruges globalt.

“Jeg er ekstremt beæret over udnævnelsen til Qlik Ambassador-programmet. Det er en glæde at arbejde med Qlik-platformen og bruge Qlik til at drive forandringer og levere reel og varig værdi til vores kunder. Jeg og mit team ser frem til at være en del af fremtiden for Qlik og bringe inspiration fra vores kunder til virklighed“
– Michael Faursby Ahlers

Stretch Qonnect, certificeret Qlik Elite Solution Provider, hjælper virksomheder over hele verden med at skabe moderne business intelligence-løsninger til understøttelse af en datadrevet virksomhedskultur.

Hos Stretch Qonnect opfordrer vi vores konsulenter til at udfordre og udvide deres viden og færdigheder for at sikre, at vi leverer de bedste løsninger.

Link til Qlik artiklen: Qlik Announces Partner Ambassadors

Kontakt os


Kontakt os