Stretch Qonnect wins three international awards at Qlik World 2021

Stretch Qonnect, den forende Qlik Solution Provider i Verden

Stretch Qonnect, certificeret Qlik Elite Solution Provider, hjælper virksomheder over hele verden med at skabe moderne business intelligence-løsninger til at understøtte en datadrevet virksomhedskultur. Hos Stretch Qonnect hader vi at sige nej til vores kunder, hvilket betyder, at vi ofte skaber nye produkter til at understøtte løsningen af stadig flere use cases med Qlik-platformen.

I forbindelse med den årlige internationale Qlik-konference, Qlik World, bliver de førende Qlik-partnere i verden hvert år præmieret for deres præstationer. Ved Qlik World 2021 tog Stretch Qonnect stolt alle tre af de store priser hjem, som vi kvalificerer os til:

  • Global Solution Provider Innovation of the Year
  • Solution Provider of the Year for EMEA 
  • Reseller of the Year for the Nordics

Vi er meget beærede over at være blevet anerkendt for vores hårde arbejde i forsøget på at skabe de bedste business intelligence-løsninger i verden. Vi er overbeviste om, at Qlik tilbyder de bedste produkter til moderne organisationer, der forsøger at vinde med analyser, og vi er stolte over at blive anerkendt som den førende Qlik Solution Provider.

Vi vil fortsætte med at gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe vores kunder med at transformere deres data til forretningsværdi.

Link til Qliks pressemeddelelse: Qlik Announces Global and Regional Partner Awards

Kontakt os


Stretch Qonnect CEO, Martin Sahlin, receiving the award for Qlik Global Solution Provider Innovation

Kontakta os