Stretch Qonnect. Products & Solutions

Datadrevet Finans

Business Intelligence i Finans

Ledere ser i dag til CFO rollen for vise vejen i forhold til datadrevet ledelse. De opfordrer økonomiteamet til at være organisationens analytiske kraftværk, der driver dagsordenen for virksomheden. Og de øger presset på økonomiafdelinger for at gå fra historisk rapportering til et fremadskuende perspektiv.

Stretch Qonnect kan hjælpe dig her. Vores erfarne busienss intelligence eksperter kan hjælpe dig med at transformere den måde, din økonomiafdeling bruger data på.

Kontakt os

Data Management

Data i økonomiafdelingen

Moderne analytiske værktøjer giver ledere en hidtil uset mængde indsigt i økonomiske KPI’er, produktydelse, kundeadfærd, konkurrencetrusler, markedsforhold og meget mere. Som et resultat får du magten til at revolutionere din virksomhed i den digitale tidsalder.

Med CFO’er … økonomi- og finans- eksperter, ikke data eksperter. Opbygning af moderne analyseløsninger kræver teknisk erfaring for at:

  • Identificere brugsscenarier med høje ROI
  • Finde, udtrække og kombinere data fra flere heterogene kilder som CRM-systemer, ERP-systemer, DW-løsninger osv.
  • Skabe intuitive visualiseringer / dashboards, der gør det nemt at finde de rette indsigter

En god dataplatform erstatter aldrig eksperter og erfaring. Men når den er lavet korrekt, vil en datadrevet tilgang i høj grad forstærke deres ekspertise.

10 ways to drive transformation with financial analytics

3 områder at forbedre med datadrevet tilgang til finans

1. Effektiv udgiftsstyring

Brug analyser til at få et helhedsbillede af alle udgifter og leverandører for at finde de reelle omkostninger ved at drive forretning og find områder, der reducerer omkostningerne og øger rentabiliteten.

2. Optimeret budgetfordeling og prognoser

Kom godt i gang med en datadrevet tilgang til prognoser og budgettering. Strømlin analysen og få indsigt i cash flow, break-even, afskrivninger og meget mere, så du kan lave mere præcise planer for fremtiden.

3. Indsigtfuld forvaltning af indtægter og rentabilitet

Sørg for, at din balance forbliver sund ved at bruge analyseløsninger til at forbedre indblik i indtægter og rentabilitet. En moderne analyseløsning kan hjælpe med at reducere arbejdskraften og den tidskrævende proces til analyse af pengestrømme og balance og give dig et hidtil uset indblik i den økonomiske præstation for alle dine produkter og tjenester.

Kontakt os

Book et møde med en business intelligence ekspert