Stretch Qonnect. Products & Solutions

Datadreven Supply Chain

Datadrevet Supply Chain

Forsyningskæder er ofte fragmenteret med processer og KPI’er, der strækker sig over flere funktioner. Dette gør datasynlighed til en udfordring for den moderne supply chain leder. Supply chain analytics-løsninger kan hjælpe dig med at tage kontrol over din forsyningskæde ved at udforske alle de data og processer, der påvirker den.

Ønsker du at forbedre planlægningsnøjagtigheden? Optimere dit lager? reducere risici? Så er svarene sandsynligvis i dataene.

Stretch Qonnect kan hjælpe dig her. Vores erfarne eksperter kan hjælpe dig med at transformere den måde, din forsyningskædeafdeling bruger forretningsinformation på.

Kontakt os

Data Management

Din forsygningskæde fra enhver vinkel

Dagens analyseløsninger kan give dig hidtil uset indsigt i din forsyningskæde. Analyser og administrer din forsyningskæde fra start til slut, øg synligheden, reducer risici og optimer driften.

Supply chain eksperter er … eksperter i supply chain og ikke dataanalyse eksperter. Opbygning af moderne analyseløsninger til understøttelse af supply chain management kræver teknisk erfaring for at:

  • Identificere brugsscenarier med høje ROI
  • Finde, udtrække og kombinere data fra flere heterogene kilder som CRM-systemer, ERP-systemer, DW-løsninger osv.
  • Skabe intuitive visualiseringer / dashboards, der gør det nemt at finde de rette indsigter

En god dataplatform erstatter aldrig supply chain ekspertens viden og erfaring. Men når dataanalyse bruges korrekt i supply chain forstærker det deres ekspertise.

Kontakt os


3 områder du kan forbedre med en datadreven tilgang til supply chain

1.Optimer kapacitetsplanlægning

Analytics kan hjælpe dig med at matche indkøb og produktionskapacitet til salgskrav. Med hidtil uset indsigt i hele din forsyningskæde kan du tage en datadreven tilgang til planlægning.

2. Forstå risici

Supply chain analytics kan hjælpe dig med bedre at identificere kendt risiko og hjælpe dig med at forudsige fremtidige risici ved at spotte mønstre og tendenser i hele jeres supply chain.

3. Lean supply chain

Brug forsyningskædeanalyser til at overvåge lagre, kundekrav og partnersvar for at tage hurtige og faktabaserede beslutninger.

Kontakt os

Book et møde med en business intelligence ekspert