Stretch Qonnect. Products & Solutions

Qlik Konsulenter fra Stretch Qonnect

Hvorfor bruge Qlik Consultants fra Stretch Qonnect?

Stretch Qonnect leverer ekspert Qlik-konsulenttjenester til danske virksomheder.

Vores erfarne Qlik-specialist kan hjælpe dig fra strategi til implementering. Brug Qlik-konsulenter fra Stretch Qonnect for at sikre dig, at dit miljø følger bedste praksis og er indstillet til at maksimere værdigenerering til dine brugere.

Stretch Qonnect er en Qlik-certificeret Elite Solution Provider og 2020-vinder af Qlik Solution Provider of the Year i EMEA (Europa, Mellemøsten, Afrika). Vi har opnået dette gennem mange års besættelse med at skabe innovative og værdiskabende business intelligence-løsninger ved hjælp af Qlik-platformen.

Vi har certificerede konsulenter, der dækker hele Qlik-produktlinjen.
Certifications showing Stretch is Qlik Elite Solution Provider and winner of Qlik Solution Provider of the Year in EMEA in 2020

Kontakt os

Data Management

Qlik Konsulenter fra Stretch Qonnect

Stretch Qonnect anerkendt som den førende udbyder af Qlik-løsninger i EMEA, og det hænger helt sammen med kvaliteten af ​​vores konsulenter. Stretch Qonnect-konsulenter forventes ikke kun at være førende i teknisk viden om Qlik platformen, men også stærke kommunikatorer med forretningsforståelse. Vi skaber løsninger, der ikke kun fungerer, men som skaber værdi.

Hos Stretch Qonnect har vi stor erfaring med at få Qlik-løsninger til at integreres problemfrit i komplekse it-landskaber. Vi har udviklet Qlik Connectors både sammen med Qlik R&D og for os selv i lang tid, så virksomheder kan få Qlik til at arbejde med deres miljøer. Dette betyder også, at vi har specialiseret ekspertise i at få Qlik til at fungere godt i Microsoft-miljøer, SAP-miljøer, Oracle-miljøer, Google Cloud Platform, Snowflake og mere.

Vores konsulenter dækker dig lige fra starten af ​​at komme i gang med business intelligence til specialtilpassede løsninger til specifikke brugsscenarier.

Stretch Qonnect er certificeret af Qlik som en Elite Solution Provider, det højeste certificeringsniveau indenfor Qlik leverandører.

Vi har specialister, der dækker følgende Qlik-produkter:

  • Qlik Sense (all versions including SaaS)
  • QlikView
  • Qlik Alerting
  • Qlik Catalog (former Qlik Data Catalyst)
  • Qlik Replicate
  • Qlik Compose

Kontakt Stretch Qonnect, hvis du ønsker at komme i gang med Qlik eller tage dit miljø til det næste niveau.

Kontakt os